contact
welkom bij Westfriese Poort Uitvaartzorg 2017-01-06T17:34:05+00:00

IMG_2431aU bezoekt deze website omdat u nu of binnenkort te maken heeft of krijgt met een overlijden, van uzelf of van een dierbare. Wij willen u via deze website meer informatie geven over onze manier van werken en welke mogelijkheden er zoal zijn.

Stap voor stap en in alle rust bespreken wij met u wensen en mogelijkheden om tot een zo passend mogelijk en persoonlijk afscheid te komen. Uw wensen en ideeën zijn de leidraad en het uitgangspunt voor dit afscheid. Samen met u kunnen wij vorm geven aan de uitvaart verzorging. Westfriese Poort Uitvaartzorg biedt ruimte om afscheid te nemen op een eigen manier. Ligt er geen wensenlijstje klaar, dan kunt u vertrouwen op onze kennis en ideeën, wij begeleiden uw graag.
U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek. Als u of een van uw dierbaren binnenkort komt te overlijden, zorgt dit voor duidelijkheid en rust, en neemt dit voor de nabestaanden veel zorg weg.

Een belangrijk uitgangspunt bij Westfriese Poort Uitvaartzorg is de volgende gedachte: ‘hart voor mensen en eerlijk ondernemen’. Dit uitgangspunt, waarmee wij ons willen onderscheiden, is terug te vinden in de heldere en transparante dienstverlening van onze begrafenisonderneming. De ingekochte goederen of ingehuurde diensten worden zonder winstopslag doorberekend aan de nabestaanden, iets wat niet gebruikelijk is in de uitvaartbranche. Denk bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, bloemstukken, rouwdrukwerk, etc. Wanneer wij kortingen of provisies geboden krijgen van onze leveranciers, dan verrekenen we dit bedrag met de factuur voor de nabestaanden. U betaalt alleen voor de diensten en producten die u gebruikt of nodig heeft. Wij berekenen tenslotte alleen onze eigen werkzaamheden. Uiteraard geeft Westfriese Poort Uitvaartzorg vooraf een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u achteraf niet te maken krijgt met onverwachte kosten.

Vanuit Hoorn en Schagen verzorgen wij uitvaarten voor heel Noord-Holland. Wij zijn bekend met de lokale situaties en afspraken. Omdat wij onafhankelijk zijn en geen belang hebben in enige locatie, kunnen wij kiezen uit iedere uitvaartlocatie of uitvaartcentrum in de regio. Hierdoor staat uw wens altijd voorop.

“De dood komt altijd onverwacht. Nabestaande neem, als u dat wenst, even rustig de tijd en kom eerst tot uzelf”.

Westfriese Poort Uitvaartzorg:

  • betrouwbaar, betrokken en professioneel
  • één persoonlijk aanspreekpunt van overlijden tot de dag van de uitvaart
  • transparante prijsstelling, margevrij en geen verrassingen achteraf
  • werkzaam in heel Noord-Holland
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
  • voor elke uitvaart, ook als u elders verzekerd bent