contact

uitvaartcentrum-Johannes-Poststraat

 

Hoorn is al een aantal jaren een prachtig uitvaartcentrum rijker; Uitvaartcentrum Johannes Poststraat. Een uitvaartcentrum met veel mogelijkheden op het gebied vopbaren, condoleances en afscheidsdiensten.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat beschikt over vier familiekamers.
De overledene kan worden overgebracht naar een van deze kamers, en nabestaanden kunnen met een pasje 24 uur per dag, op ieder moment, wanneer en hoelang zij dit willen hun dierbare in privé-sfeer bezoeken. De familiekamers hebben ieder een eigen huiskamerstijl met bijvoorbeeld haard, zithoek, grote tafel en radio-cd speler. Één van de kamers is geschikt voor gebruik als baby-of kinderkamer.

In de aula geven het bijzondere glas-in-betonraam, de kroonluchters, een vleugel, brandende kaarsen en de marmeren verhoging de ruimte een warme sfeervolle uitstraling. De aula biedt zitplaats aan 280 mensen maar kan optisch verkleind worden, bijvoorbeeld door het gebruik van grote palmen. Uitstekende audio-apparatuur en televisieschermen voor foto- en filmpresentaties behoren tot de standaard faciliteiten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het grote orgel.

De condoleanceruimte biedt plaats aan 80 personen en is tevens geschikt als koffiekamer. Hier kunt u familie en belangstellenden ontvangen. Ook deze kamer heeft de mogelijkheid voor audio- en beeldpresentaties. Voor de kinderen is een speelhoekje aanwezig.
Bij grotere groepen (tot 175 personen) wordt de sfeervolle hal bij deze ruimte betrokken.
Voor een nog grotere condoleance wordt de aula omgebouwd. Zo kunt u zeker tot 400 personen ontvangen.

Het uitvaartcentrum ligt op korte afstand van Crematorium Hoorn, de Algemene Begraafplaats en de R.K. Begraafplaats en beschikt over een ruime eigen parkeerplaats. Het P & R terrein, bus- en treinstation liggen nabij. Het gehele pand is ruim toegang voor mindervaliden.

De uitstekende faciliteiten bieden u de mogelijkheid om de uitvaart op één locatie te laten plaatsvinden. Wij kunnen u tal van suggesties geven om deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Het onderstaande filmpje geeft u een impressie van Uitvaartcentrum Johannes Poststraat.

Share
2017-01-06T17:34:06+00:00