contact
Na de Uitvaart 2017-01-06T17:34:03+00:00

na de uitvaart westfriese poort

 

Na de uitvaart breekt voor veel nabestaanden een verdrietige en moeilijke tijd aan. Naast het gemis moet er van alles geregeld worden. Een hele klus die de meeste nabestaanden nog nooit bij de hand hebben gehad. Wij kunnen u ook in deze periode bijstaan.

Zéker voor partners van overledenen: zij missen dagelijks hun geliefde, dat begint al bij het wakker worden; waar eerst hun geliefde naast hun lag in bed, is nu een lege plek…

Na het overlijden of de uitvaart moet er van alles geregeld worden: pensioenen, AOW, bankzaken: de overleden partner moet bij verschillende instanties afgemeld worden en alles moet op de naam van de nabestaanden komen te staan. Een hele klus die de meeste nabestaanden nog nooit bij de hand hebben gehad. En toch is het zaak dat dit zo snel en accuraat mogelijk wordt afgewerkt.

Westfriese Poort Uitvaartzorg kan u ook in deze periode bijstaan. Wij kunnen u wegwijs maken in de trajecten die u moet volgen. Wij zijn op de hoogte van alle regels hieromtrent en kunnen u de op juiste wegen wijzen die u moet bewandelen. Indien de situatie dermate ingewikkelt is kunnen wij u met hulp van een Notaris of Administratiekantoor asisteren.

Als er bijvoorbeeld een (huur)huis leeggehaald moet worden, is het zaak dat dit snel gebeurt om de kosten (huur / hypotheek) te beperken. Misschien zoekt u opslagruimte om de inboedel tijdelijk op te slaan zodat u het op een later tijdstip wilt uitzoeken of zoekt u adressen van bedrijven die inboedels opkopen? Wij hebben betrouwbare adressen voor deze diensten.

Wij kunnen u ook ondersteunen en begeleiden bij het uitzoeken van een grafmonument, een plaats voor het verstrooien van de as of het verwerken van een deel van de as in een sieraad. Uiteraard is een gewoon gesprek ook mogelijk.