contact

Westfriese Poort Uitvaartzorg voor West-Friesland leverancier van LifeArt uitvaartkisten. 

LifeArt Netherlands, gevestigd in Herkenbosch (L), is een internationaal georiënteerde producent  van, milieuvriendelijke, gepersonaliseerde uitvaartkisten. De kisten en urnen zijn gemaakt van  voornamelijk de resten van de  suikerrietplant en hebben zodoende een erg ‘’groen’’ karakter. Zo hebben de LifeArt uitvaartkisten 60% minder CO2 uitstoot bij crematie dan een spaanplaat, of een mdf uitvaartkist.  Het concept is ontstaan uit een duidelijke boodschap: waarom het milieu nadelig blijven belasten als er ook betere alternatieven voorhanden zijn.

Ervaring leert bovendien dat, met een LifeArt uitvaartkist de nabestaanden de dood anders gaan benaderen.  We treuren niet meer om de dood van een dierbare maar eren het leven dat deze geleefd heeft. Dit aspect draagt bij aan de sfeer rondom de uitvaart waarin geaccepteerd word dat de dood bij het leven hoort.

logo lifeart

Personaliseren

Het ruime assortiment is opgebouwd uit de Life Art Design Collectie, en is naar wens  volledig te personaliseren. Uniek hierin is, dat de levering van een volledig gepersonaliseerde, naar wens van familie of vrienden gemaakte uitvaartkist, binnen 48 uur op het gewenste adres geleverd kan worden.  Mede door deze unieke innovatie vertrouwt  LifeArt erop een welkome aanvulling te zijn in een sterk veranderende markt, waarbij het persoonlijke karakter van een uitvaart steeds belangrijker wordt.

Het partnership dat LifeArt Netherlands is aangegaan met Novellis en haar franchiseondernemers,  past goed binnen de filosofie van beide bedrijven. Het milieu aspect spreekt de beide bedrijven enorm aan anno 2012. Ook vinden beide dat het een stuk persoonlijker en minder zwaar kan heden ten dage.

Voor meer informatie betreft de LifeArt uitvaartkisten kunt u contact opnemen met Michael Tames van Westfriese Poort Uitvaartzorg op telefoonnummer : 06-50459948, of u kunt een bezoek brengen aan de website: www.lifeartnetherlands.com. Ook bent u altijd welkom bij Westfriese Poort Uitvaartzorg voor een kostenloos persoonlijk ,adviserend gesprek. 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Share
2017-01-06T17:34:07+00:00