contact
heldere dienstverlening 2017-01-06T17:34:05+00:00

heldere dienstverlening

‘hart voor mensen en eerlijk ondernemen’

Een belangrijk uitgangspunt bij Westfriese Poort Uitvaartzorg is de volgende gedachte: ‘hart voor mensen en eerlijk ondernemen’.

Dit uitgangspunt, waarmee wij ons willen onderscheiden, is terug te vinden in de heldere en transparante dienstverlening. De ingekochte of ingehuurde diensten en goederen worden zonder winstopslag doorberekend aan de nabestaanden, iets wat niet gebruikelijk is in de uitvaartbranche. Denk bijvoorbeeld aan crematiekosten, uitvaartkist, bloemstukken, rouwdrukwerk, etc. Wanneer wij kortingen of provisies geboden krijgen van onze leveranciers, dan verrekenen we dit bedrag met de factuur voor de nabestaanden. U betaalt alleen voor de diensten en producten die u gebruikt of nodig heeft. Wij berekenen tenslotte alleen onze eigen werkzaamheden. Uiteraard geeft Westfriese Poort  Uitvaartzorg vooraf een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. Het beschikbare budget voor een uitvaart wordt op deze manier maximaal aangewend waar het voor bedoeld is,´een memorabel afscheid’.
Bent u voor de uitvaart elders verzekerd? Ook dan kan uw begrafenis of crematie altijd verzorgd worden door Westfriese Poort Uitvaartzorg.