contact
Elders verzekerd 2017-01-06T17:34:04+00:00

eldersverzekerd

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaart brengt onherroepelijk kosten met zich mee. Wellicht heeft u zich hierover wel eens gebogen en heeft u in het verleden een uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden, Monuta, Dela of elders. Het is een grote misvatting dat u dan geen invloed meer hebt op uw keuze voor uitvaartonderneming. Bij welke verzekeraar u ook een uitvaartverzekering heeft lopen, u bent altijd vrij in de keuze van uitvaartondernemer. U bent bijvoorbeeld Monuta verzekerd? Wij respecteren de polisvoorwaarden zodat u geen risico loopt op meerkosten en toch de service en aandacht ontvangt die u van ons gewend bent. Een naturaverzekering van bijvoorbeeld een van de grote verzekeraars, levert u diensten in ruil voor de door u betaalde premie. U bent niet verplicht om uw begrafenis of crematie door hen te laten verzorgen. Besluit u de begrafenis of crematie door Westfriese Poort Uitvaartzorg te laten regelen dan keert de verzekeraar een bedrag uit in plaats van zelf de diensten te leveren. Uw verzekeraar kan aangeven welk bedrag u uitgekeerd krijgt in geval van overlijden. Vaak wordt een percentage van de naturaverzekering uitgekeerd. Bij een kapitaal- of sommenverzekering bent u vrij om zelf een uitvaartondernemer te kiezen.

U kiest voor Westfriese Poort Uitvaartzorg? Neem dan na een overlijden direct contact met ons op via 06-50459948. Wij zullen contact opnemen met uw verzekeraar, en ervoor zorg dragen dat u ontvangt waar u recht op heeft.

Bent u nog niet verzekerd en overweegt u om een uitvaartverzekering af te sluiten. Vraag uzelf af of dit nodig is. Heeft u voldoende spaargeld, dan is een verzekering niet nodig en bespaart u hiervan de kosten. Als u toch een verzekering wilt, laat u zich goed informeren wat bij u het beste past. Bij een kapitaalverzekering bepaalt u volledig hoe dit bedrag voor de uitvaart aangewend kan worden. Bij een pakket- of naturaverzekering is dit vooraf door de verzekeraar ingevuld en houdt deze geen rekening met uw specifieke wensen. Aanspassing op dit pakket zullen over het algemeen tot extra kosten leiden.

Wilt u weten of u voldoende verzekerd bent of wat de kosten van de uitvaart zijn zoals u dit wenst, dan kunt u ons bellen (06-50459948), mailen of een afspraak met ons maken. In het laatste geval komen wij geheel vrijblijvend en kostenloos bij u langs om uw vragen en wensen te bespreken.