contact
Crematorium Schagerkogge 2017-01-06T17:34:03+00:00

Crematorium Schagerkogge

Dit crematorium ligt midden in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen. Vanuit de sfeervolle aula heeft u een prachtig uitzicht over de mooie, grote vijver en het West-Friese landschap. Een aangename plek om in alle rust stil te staan bij de overledene en afscheid te nemen.

De basistijden voor de aula en de condoleanceruimte / koffiekamer zijn voor beide 45 minuten. In overleg kunnen deze tijden uitgebreid worden.
In Crematorium Schaggerkogge zijn zowel avond als zaterdagplechtigheden mogelijk.

Van de plechtigheid wordt een cd en dvd opname gemaakt. Deze worden een maand bewaard. Gedurende deze maand kunt u de opnames bestellen.

Door deze video te bekijken krijgt u een indruk van de mogelijkheden.
Mocht u naar aanleiding van deze video nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Westfriese Poort Uitvaartzorg (06-50459948).

Asbestemming

De wet op de lijkbezorging schrijft voor dat as van een overledene nog een maand in het crematorium in bewaring moet blijven. Na deze periode mag de as vrijgegeven worden. U kunt deze periode gebruiken om na te denken over de asbestemming. Wij kunnen u adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden.

Yarden Crematorium Schagerkogge
Haringhuizerweg 3
1741 NC SCHAGEN
Tel: 0224 21 34 09

ANWB-Routeplanner
Openbaar Vervoer planner