contact
Crematorium Hoorn 2017-01-06T17:34:03+00:00

Crematorium Hoorn

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn is gelegen aan de rand van de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Berkhouterweg. De voormalige intieme aula van de begraafplaats is in dit gebouw geïntegreerd. Deze biedt plaats aan ongeveer 150 bezoekers. De aula kan ook gebruikt worden voor een uitvaartplechtigheid voorafgaand aan een begrafenis op de Gemeentelijke Begraafplaats. Naast de aula staat een karakteristiek vormgegeven klokkentoren die, indien gewenst, geluid kan worden als de rouwstoet arriveert.

De locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over ruime, eigen (gratis) parkeergelegenheid.

De basistijden voor de aula en de condoleanceruimte / koffiekamer zijn voor beide 45 minuten. In overleg kunnen deze tijden uitgebreid worden. In crematorium Hoorn zijn avondplechtigheden mogelijk.
Van de plechtigheid wordt een cd opname gemaakt. Deze worden een maand bewaard. Gedurende deze maand kunt u de opnames bestellen.

Door deze foto’s te bekijken krijgt u een indruk van de mogelijkheden.
Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Westfriese Poort Uitvaartzorg (06-50459948).

Asbestemming

De wet op de lijkbezorging schrijft voor dat as van een overledene nog een maand in het crematorium in bewaring moet blijven. Na deze periode mag de as vrijgegeven worden. U kunt deze periode gebruiken om na te denken over de asbestemming. Wij kunnen u adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden.

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn
Berkhouterweg 26
1624 NT HOORN
Tel: 0229 24 84 52

ANWB-Routeplanner
Openbaar Vervoer planner