contact
Crematorium De Waerdse Landen 2017-01-06T17:34:03+00:00

Crematorium en Uitvaartcentrum De Waerdse Landen

Crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen in Heerhugowaard is een sfeervol en mooi crematorium. Bij de bouw is er veel aandacht besteed aan een warme en huiselijke inrichting.  Het crematorium heeft een aula met 145 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen. Ook zijn er twee schermen aanwezig waar u beelden kunt tonen van uw dierbare. In de aula staat ook een piano die bespeeld kan worden tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Naast een crematorium is er op deze locatie een uitvaartcentrum en uitgebreide horecavoorziening onder één dak. De Waerdse Landen heeft een praktische ligging naast de begraafplaats.

De basistijden voor de aula en de condoleanceruimte / koffiekamer zijn voor beide 45 minuten. In overleg kunnen deze tijden uitgebreid worden.
Van de plechtigheid wordt een cd of HD DVDopname gemaakt. Deze worden een maand bewaard. Gedurende deze maand kunt u de opnames bestellen.

Door deze foto’s te bekijken krijgt u een indruk van de mogelijkheden.
Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Westfriese Poort Uitvaartzorg (06-50459948).

Foto’s: Dela

Asbestemming

De wet op de lijkbezorging schrijft voor dat as van een overledene nog een maand in het crematorium in bewaring moet blijven. Na deze periode mag de as vrijgegeven worden. U kunt deze periode gebruiken om na te denken over de asbestemming. Wij kunnen u adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden.

Crematorium en Uitvaartcentrum De Waerdse Landen
Krusemanlaan 5
1701 VN Heerhugowaard
Tel: 040 262 4900

ANWB-Routeplanner
Openbaar Vervoer planner