contact
Beoordelingen 2018-05-07T19:59:51+00:00

 

Klantervaringen
Westfriese Poort Uitvaartzorg 5 out of 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Wij zijn zeer tevreden over hoe wij begeleid zijn tijdens het overlijden van mijn schoonvader aangezien dit een niet aller daagse situatie was met een hoop moeilijkheden binnen de familie.Is het dankzij de goede begeleiding een mooi en waardig afscheid geworden.De tips die wij kregen hebben ons zeer geholpen
17/08/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Wij hebben het contact met Michel als zeer prettig ervaren. Michel wist de sfeer prima aan te voelen en ondanks dat het een hele trieste aangelegenheid was, hebben we ook veel met hem gelachen. Verder heeft hij ons totaal ontzorgt en prima begeleid. We hopen hem voorlopig niet meer nodig te hebben, maar zouden hem aan iedereen aanbevelen.
18/07/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Wij zijn door Michael Tames begeleid. Hij heeft veel tijd voor ons genomen en alle mogelijkheden duidelijk verteld. Wij zijn 100% tevreden over alles.
14/05/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
De zorg en begeleiding van Michael voor het mooie afscheid van mijn moeder hebben wij als zeer professioneel, persoonlijk en fijn ervaren. Michael was direct vanaf het eerste moment erg betrokken met het organiseren van de volledige uitvaart en het proces ernaar toe. Michael dacht goed mee met de familie en stelde goede ideeën voor waardoor het proces naar de uitvaart soepel en zorgeloos verliep. We zijn Michael erg dankbaar voor zijn inzet en hulp in het organiseren van de uitvaart, het is een zeer bijzonder en mooie afscheidsceremonie geworden.
03/05/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Wij hadden vanaf het eerste moment met Michael Tames een enorm goed contact, en wij zijn erg goed begeleid. Alles wat besproken is, is op een perfecte wijze uitgevoerd door of onder leiding van Michael Tames. Zou het mogelijk zijn om in heel Nederland gebruik te maken van zijn diensten, dan adviseer ik zeker Westfriese Poort Uitvaartzorg.
01/05/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael heeft ons volledig de ruimte gegeven om zelf de uitvaart in te vullen. Waar nodig kregen we goed advies van hem en konden we verder denken over het invullen van de uitvaart. Hij kwam met goede initiatieven: net het beetje extra waar wij geen invulling aan konden geven. Michael, we zijn je erg dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt.
27/04/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael Tames stelt zich als doel om de uitvaart en m.n. ook alles er omheen vlekkeloos en conform de wensen met persoonlijke zorg en aandacht te laten verlopen. Hij is hierin zeer goed geslaagd.
20/04/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Een geweldig betrokken uitvaart ondernemer met een warm hart. Die indien nodig advies geeft maar ruim voldoende eigen inbreng toelaat.
Al reeds één keer eerder gewerkt met hem en dit heeft zo'n warm gevoel gegeven dat we meteen hadden besloten indien weer nodig deze begrafenis ondernemer wederom zouden vragen.
De aanwezige op beide begrafenissen waren dan ook vol lof hoe alles was geregeld,en er er hebben vele om een visitekaartje gevraagd.
15/03/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Buitengewoon geschikt - luistert goed - pakt door zodra nodig - verstaat zijn vak - heldere uitleg bij vragen
10/03/2017
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Een zeer rustige man die je heel goed begeleid. staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. ik heb heel veel steun ondervonden van Dhr Michael Tames.
21/05/2016
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael heeft voor ons de uitvaart keurig geregeld. Een rustige , vakbekwame ondernemer met oog voor details.
05/05/2016
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael, hartelijk bedankt voor je goede zorg vriendelijke groet familie van blokland
24/04/2016
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael Tames heeft voor ons in deze Intens verdrietige zware fase, alles wat ook maar verlichting kon geven gedaan voor ons. Zijn perfectie en gedetailleerdheid heeft deze uitvaart rust, warmte en klasse gegeven.
12/03/2016
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Michael heeft met zijn persoonlijke, betrokken en professionele houding onze familie geweldig bijgestaan. Hij was volledig transparant met de offerte en er waren geen bijkomende kosten, alles klopte en er waren geen verrassingen. Onze ervaring met Westfriese Poort Uitvaartzorg was bijzonder prettig ondanks de verdrietige omstandigheden. Wij willen Michael nogmaals bedanken, voor de goede begeleiding, de zorg en nazorg.
21/12/2015
Westfriese Poort Uitvaartzorg
Vriendelijk en persoonlijke man, duidelijk in afspraken, en zeer goed gedane uitvaart.
03/10/2015