contact

Dummies-boek geeft openheid van zaken over
werkwijze uitvaartbranche

gids bij overlijden voor dummies westfriese poort uitvaartzorg


In dit boek van Erik Beckers wordt volledige openheid gegeven over de normaliter gesloten uitvaartwereld. 

In Gids bij overlijden voor Dummies worden alle aspecten rondom overlijden en de uitvaart helder besproken. Zo schrijft Erik Beckers bijvoorbeeld over gebruiken voor en na de dood en geeft hij veel praktische tips. Maar hij heeft ook aandacht voor schenken, erven en de financiële kant van een uitvaart.

Transparantie

Westfriese Poort Uitvaartzorg wil met een betaalbaar, betrouwbaar en transparant concept consumenten een aantrekkelijk alternatief bieden voor de huidige spelers op de uitvaartmarkt. Wij werken met vooraf bepaalde prijzen, zonder dat daar achteraf nog onverwachte extra kosten bijkomen. Bovendien geeft Westfriese Poort Uitvaartzorg maximale transparantie over de uitvaartkosten: klanten kunnen facturen inzien om te weten welke kosten er zijn gemaakt.

Michael Tames van Westfriese Poort Uitvaartzorg: “Door eerlijk te zijn over hoe wij werken, willen wij de uitvaartbranche van binnenuit veranderen. Het boek van Erik Beckers past perfect binnen onze filosofie. Hopelijk draagt de publicatie van dit boek bij aan een meer transparante manier van werken in de uitvaartbranche.”

Share
2017-01-06T17:34:08+00:00